SaniCovico Logo

16 elegante badkamer thema’s

De 16 badkamerconcepten zijn stuk voor stuk eigen creaties in verschillende stijlen, samen goed voor 400 kwalitatieve artikelen. Elk thema omvat tegels, toestellen, badkamermeubelen, … van Europese makelij en wordt getoetst aan de smaak van de klant. Uiteraard kunnen toestellen en tegels uit verschillende thema’s met elkaar gecombineerd worden.

Een nieuwe badkamer kiezen vanuit je luie zetel?

SaniCovico maakt het mogelijk! Wij komen bij je langs met onze ‘showroom-on-the-go’ om je te adviseren voor je nieuwe badkamer. De keuze vertrekt vanuit 16 badkamerconcepten, aangevuld met tal van stalen én onze jarenlange expertise. Van tegels tot kranen, onze zowat 400 Europese producten zijn de basis om jouw ideale badkamer te creëren! Een transparante aanpak is voor ons essentieel. We ontwikkelden een uniek en overzichtelijk off ertesysteem. Hierdoor krijg je tijdens ons eerste bezoek direct een duidelijke offerte met een forfaitaire prijs voor de badkamerrenovatie. Mogen we starten? Dan geniet jij 10 werkdagen later van jouw gloednieuwe badkamer!

Ontvang subsidies

De Vlaamse overheid geeft verschillende premies voor werken aan uw badkamer

  • Als u werken aan de sanitaire installaties (badkamer, toilet,…) uitvoert in een woning die minstens 30 jaar oud is, kan uw investering in aanmerking komen voor de renovatiepremie van Wonen-Vlaanderen. Deze premie is afhankelijk van uw inkomenssituatie.
  • Bent u 65-plus en wilt u uw badkamer aanpassen aan de noden van het ouder worden, dan kunt u mogelijk rekenen op de aanpassingspremie van Wonen-Vlaanderen. Deze premie is afhankelijk van uw inkomenssituatie.

Ontvang je prijsofferte op maat!

De beloftes van SaniCovico

1

Forfaitaire prijs

Onze offertes bevatten altijd forfaitaire prijzen, zonder extra verdoken kosten. Zijn er toch meerwerken? Dan maken wij een nieuwe offerte op.

2

Transparantie

Je krijgt steeds duidelijke offertes en contracten voor jouw project. Hier geen addertjes, wel transparante communicatie over de hele lijn.

3

Een eigen team

We werken met vakteams, elk met hun eigen badkamerspecialisatie. Ze zijn perfect op elkaar ingespeeld en gaan keer op keer voor het beste resultaat!

Groep Covico

Covico Energy maakt deel uit van Groep Covico.

Met RenoCovico leggen we ons toe op (totaal) renovaties. De transparante aanpak en eigen vakteams zijn wat onze klanten het meeste appreciëren.

Wij verhuren gasketels volgens een all-informule en leggen ons ook toe op duurzame technieken. Van zonnepanelen met thuisbatterij tot warmtepomp, wij zijn het aanspreekpunt.

Als projectontwikkelaar creëren we kwalitatieve woningen. Van nieuwbouw tot renovatieproject en van eigen thuis tot investeringspand, je vindt de ideale vastgoedpartner in Covico Vastgoed.